Betaling en verzending

BETALING EN VERZENDING

In België & Nederland

Bestellen bij KD Muscle Company is snel, eenvoudig, gratis* en veilig. Elke bestelling die wordt geplaatst op een werkdag voor 24:00 uur, wordt de volgende dag opgestuurd!

*KD Muscle Company rekent vanaf € 20,- geen verzendkosten. bij bestellingen tot € 20,- vragen wij een bijdrage van €4,95 in de verzendkosten.

Bij vooruitbetaling per bank geldt dat je bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling binnen is op onze bankrekening.

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs. De bezorger laat beide keren een briefje achter in de bus. Mocht je ook de tweede keer niet aanwezig zijn, dan kun je je bestelling afhalen bij het postkantoor.

Overige zones

In alle overige zones worden normaliter geen bezorgingen gedaan. Indien u wenst een pakket te laten bezorgen in een andere zone dan Nederland en België verzoeken wij u eerst contact op te nemen met de klantenservice van KD Muscle Company. Dit kunt u gemakkelijk doen door een e-mail te sturen naar Sales@kdmusclecompany.com

Verzending

Onderstaand zijn de leveringstermijnen* per dag:

Maandag voor 24:00 besteld = Woensdag in huis!
Dinsdag voor 24:00 besteld = Donderdag in huis!
Woensdag voor 24:00 besteld = Vrijdag in huis!
Donderdag voor 24:00 besteld = Zaterdag in huis!
Vrijdag voor 24:00 besteld = Dinsdag in huis!
Zaterdag voor 24:00 besteld = Woensdag in huis!
Zondag voor 24:00 besteld = Woensdag in huis!

U ontvangt bij elke bestelling een Track & Trace code. De Track & Trace wordt u per e-mail verstuurd zodra uw bestelling in ontvangst is genomen door de logistieke vervoerder (Bpost of PostNL). In sommige gevallen kan de Track & Trace code in uw spam box belanden. Controleer daarom uw spam box indien u de Track & Trace code niet kan terugvinden in uw Postvak.

*Indien een nationale feestdag in u levertijd valt, wordt de levertijd verlengt met de duratie van de feestdagen.

Betalen

In de online webshop worden de volgende betaalmethodes geaccepteerd:

  • Bancontact
  • IDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • Paypal

Zodra u de betaling succesvol afrondt ontvangt u een e-mail bevestiging van uw bestelling. Indien deze bevestiging niet verschijnt in uw PostvakIn, gelieve uw spam box te controleren alvorens contact op te nemen met de klantenservice.

X