BETALING EN VERZENDING

België & NEDERLAND

Bestellen bij KD Muscle Company is snel, eenvoudig, gratis en veilig. Elke bestelling op werkdagen voor 24:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je de bestelling binnen twee dagen al in huis hebt. Naast de supersnelle levering rekent KD Muscle Company vanaf € 20,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 20,- vragen wij een bijdrage van €4,95 in de verzendkosten).

Bij vooruitbetaling per bank geldt dat je bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling binnen is op onze bankrekening.

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs. De bezorger laat beide keren een briefje achter in de bus. Mocht je onverhoopt ook de tweede keer niet aanwezig zijn, dan kun je het pakket afhalen op het postkantoor.

Overige zones

In alle overige zones worden normaliter geen bezorgingen gedaan. Indien u wenst een pakket te laten bezorgen in een andere zone dan Nederland en België verzoeken wij u eerst contact op te laten nemen met de klantenservice van KD Muscle Company. Dit kunt u gemakkelijk doen door een e-mail te sturen naar Sales@kdmusclecompany.com.

Verzending

BesteldBezorging
Maandag voor 24:00Woensdag
Dinsdag voor 24:00Donderdag
Woensdag voor 24:00Vrijdag
Donderdag voor 24:00Zaterdag
Vrijdag voor 24:00Maandag
Zaterdag voor 24:00Dinsdag
Zondag voor 24:00Woensdag

Betalen

BetaalmethodeKostenKorte omschrijving
OverboekingGratisJe kunt je aankopen eenvoudig betalen door een bankoverschrijving via Mollie. Let op: je krijgt een e-mail van Mollie en maakt niet meer rechtstreeks over naar KD Muscle Company.
CreditcardGratisWe accepteren MasterCard, Visa en American Express. Hiermee kan je veilig en gemakkelijk online betalen.
iDEALGratisVeilig en gemakkelijk online betalen met de online betaalomgeving van je eigen bank.
PayPalGratisMakkelijk en veilig betalen met je eigen PayPal account.
Sofort BankingGratisEen nog eenvoudigere manier van de overboeking is Sofort Banking. Hierbij worden alle gegevens vooraf ingevuld en hoeft er enkel een verificatie plaats te vinden zodat er geen menselijke fouten aan te pas kunnen komen.
BancontactGratisEen veilige en makkelijk manier om online te betalen met een Belgische bank.