B2B

Groothandelaren

Zoekt u een betrouwbare, kwalitatieve en persoonlijke leverancier met een super service? Dan zijn wij een perfecte partner voor u!

Onze kenmerken

Scherpe prijzen
Wij geven onze business to business klanten altijd scherpe prijzen waardoor het leuk wordt om onze producten te verkopen!

Ongeëvenaarde kwaliteit
Wij streven erna om de beste kwaliteit aan te bieden. Dit zie je terug in de smaak, kwaliteit en design van onze producten. Hierdoor kan u rekenen op ons merk en vol vertrouwen dit vertegenwoordigen naar uw klanten.

De lekkerste producten
Wij denken dat dit misschien wel een van de belangrijkste elementen is op het gebied van voedingssupplementen. Daarom willen wij u graag overtuigen met wat samples! 

Snelle levering
Naast smaak, prijs en kwaliteit mag service niet ontbreken. Daarom zorgen wij dat onze producten altijd vijf dagen na het plaatsen van de bestelling bij u geleverd worden.

Geen minimale bestelhoeveelheden
Bij ons kun je zelf bepalen hoeveel producten je wilt bestellen. Normaliter zullen alle bestellingen groter dan €150 worden geleverd zonder bezorgkosten. Alle bestellingen kleiner dan €150 worden geleverd met bezorgkosten variërend tussen de €5 – €20, afhankelijk van het aantal km.

Persoonlijk contact
Wij vinden het belangrijk dat onze B2B klanten tevreden zijn. Daarom heeft u altijd persoonlijk contact met dezelfde managers. Wij zijn makkelijk te bereiken via mobiel, mail, WhatsApp of SMS. We luisteren naar uw wensen en proberen hier dan ook op in te spelen met de ontwikkeling van onze nieuwe producten.

Voorwaarden:

  • Een geldig Kvk-Nummer, KBO-nummer en BTW-nummer.
  • Affiniteit met onze producten.
  • Thats it!

Interesse?

Hebben wij u interesse gewekt? Stuur dan gerust een e-mail naar KDowns@kdmusclecompany.com 

X